Vertikalne pumpe JESSBERGER

Vertikalne pumpe Jessberger za pražnjenje kontejnera, spremnika i bačvi. Moguće izvedbe s ručnim, pneumatskim i električnim pogonom. Primjenjive za kemikalije, agresivne medije te viskozne medije. Dijelovi pumpi u izvedbama od nehrđajućeg čelika, polipropilena, PVDF-a te aluminija. ATEX izvedbe pumpi također dostupne.

Jessberger - prospekt

Zračno-membranske pumpe PRICE

Zračno-membranske pumpe PRICE primjenjive su za transport medija niske i visoke viskoznosti koji se ne mogu transportirati centrifugalnim, tj. standardnim potisnim pumpama. Pumpe su kapaciteta do 52 m3/h, idealne za šaržne primjene. Materijali izrade otporni na kiseline i lužine. Samousisne su, ujedno i stvaraju vakuum za povlačenje medija, idealne za transport agresivnih medija.

PRICE PUMP - prospekt

Plastične centrifugalne pumpe SOMEFLU

Pumpe Someflu izrađene su od materijala PP, PE, SOMEDUR®, UHMW-PE, PVDF, PFA ili PEEK. Predviđene su za kontinuirani rad u teškim uvjetima.

Someflu - prospekt

Dvovijčane pumpe JUNG Hyghspin

Dvovijčane pumpe JUNG idealne su za prehrambenu, kemijsku i farmaceutsku industriju. Rotor sastavljen od dva vijka inovativna je izvedba kod potisnih pumpi. Pumpe JUNG karakterizira blago pumpanje medija, što sprječava uništavanje strukture medija. Izrađene su za CIP i SIP, što omogućava jednostavno održavanje pumpi. Pumpa ne zahtijeva premosnu pumpu za transportiranje sredstva za pranje (CIP), stoga se korištenjem pumpe JUNG Hyghspin štede vrijeme i novac. Pumpe krasi robusna izvedba u 4 različite veličine. Pumpama moguće transportirati medije niskog do iznimno visokog viskoziteta, do 1.000.000 cSt, temperatura od -10 °C do 130 °C te medije koji sadrže krutine veličine do 85 mm. Dostupne s EHEDG i 3A certifikatima te u ATEX izvedbi.

JUNG HYGHSPIN - prospekt

 

Fotografije