Općenito

TAWI elektro dizalice sa sajlom ili lancem namijenjene su za precizno i sigurno podizanje raznolikog tereta. Ergonomski izvedene ručke za upravljanje maksimalno pojednostavnjuju korištenje dizalice. Uređaji su jednostavni za održavanje.

Više na: TAWI.com

Katalog - TAWI Customized Lifting Solutions

TAWI Wire Hoist elektro dizalice sa sajlom

TAWI Wire Hoist izuzetno je jednostavna, sigurna i efikasna elektro dizalica te ujedno jedna od najbržih na tržištu. Brzinu podizanja tereta moguće je regulirati, za terete mase do 60 kg iznosi 0,75 m/s, dok je za terete do 120 kg 0,35 m/s.
Uređaje je moguće povezati s raznim tipovima mehaničkih hvatača s kojima se tereti mogu podizati, naginjati i rotirati. Za pogon je potrebna monofazna struja.

TAWI Chain Hoist elektro dizalice s lancem

TAWI lančana dizalica je jednostavna za korištenje, pouzdana i sigurna u radu, dugotrajna i jednostavna za održavanje. Dizalica je jednostavne izvedbe te ne sadrži osjetljivu elektroniku. Dostupne ATEX izvedbe. Uređaje je moguće povezati s raznim tipovima hvatača s kojima se tereti mogu podizati, naginjati ili rotirati.

Česte su kombinacije lančanih dizalica zajedno s mehaničkim hvatačima za teške role te vakuumskim hvatačima za drvene ploče, metalne limove ili staklene površine.