Općenito o mobilnim električnim manipulatorima

TAWI Protema mobilni manipulatori koriste se za prihvat, podizanje i transport različitih tipova tereta maksimalne mase do 250 kg. Proizvod karakterizira modularna izvedba i mogućnost široke primjene jer se različiti tipovi hvatača mogu brzo i jednostavno zamijeniti.

Uređaj se sastoji od šasije, vertikalne osovine, akumulatora te prednjeg hvatača, koja se prilagođava specifičnostima tereta te željenoj manipulaciji. Upravljačka ploča s daljinskim upravljačem nalazi se na za korisnike dostupnom mjestu. Na stražnjem dijelu uređaja ugrađuje se akumulator s utikačem, koji remenskim prijenosom spušta i podiže hvatač, samim time i teret, ili skuplja i rasteže ruke za prihvat rola i bačvi.

Za industrije s visokim higijenskim standardom, moguća izvedba uređaja od nehrđajućeg čelika te ATEX izvedba.

Prospekt - TAWI Lifting Trolleys

Mogućnosti primjene

TAWI Lightweight mobilni električni manipulatori

TAWI Lightweight Lifting Trolleys koriste se za podizanje tereta mase do 60 kg, u proizvodnim pogonima i skladištima s uskim prolazima i s malo slobodnog prostora. Uređaje karakterizira visoka kvaliteta te jednostavnost u korištenju. Robusna platforma podiže se uvis brzinom od 12,5 cm/s. Okretni prednji i stražnji kotači omogućavaju jednostavno manevriranje.