Mobilni vakuum manipulatori TAWI Mobile Order Picker

Vakuum manipulator koji se premješta pomoću viličara. Uređajem se omogućuje manipulacija teretom u radnoj površini polumjera do 2 metra. Visina okvira, samim time i maksimalna visina podizanja namješta se ovisno o potrebama korisnika. Uređaj sadrži bateriju koja pokreće vakuum pumpu. Dostupne dvije izvedbe: s VacuEasyliftom i VacuCobrom.

TAWI Mobile Order Picker - Prospekt

Vakuum manipulatori TAWI VacuEasylift

Vakuum manipulatori TAWI VacuEasylift koriste se za manipulaciju paletama, kutijama, kantama, sanducima, rolama, folijama za pakiranje i sl.

Mobilni manipulatori TAWI Protema

Mobilni manipulatori TAWI Protema koriste se za manipulaciju raznolikim teretima.

Električni manipulatori TAWI ViperHoist

Električni manipulatori TAWI ViperHoist koriste se za manipuliranje kantama, rolama, sanducima, kutijama, bačvama, bocama i sl., mase do 120 kg. Brzina podizanja tereta kreće se od 0,75 m/s za lakše, do 0,35 m/s za teže terete.

Ručna i električna podizna kolica

Ručna i električna podizna kolica omogućavaju podizanje i spuštanje paleta na operateru prihvatljivu visinu. Visina podizanja je za terete do 1.500 kg do 470 mm, dok je za terete do 1.000 kg do 800 mm. Dostupne izvedbe od nehrđajućeg čelika. Moguća izvedba sa senzorom koji automatski podiže/spušta platformu uslijed stavljanja tereta na platformu ili uzimanja tereta s platforme, kako bi visina na koju se teret slaže uvijek bila jednaka.

Naginjač za kutije i sanduke

Naginjač kutija i sanduka omogućuje rotiranje kutija i sanduka za 90°. To uvelike olakšava operateru rad.

Ručni paletni viličar

Ručni paletni viličar omogućava manipulaciju paletama mase do 3.000 kg. Dostupne izvedbe od nehrđajućeg čelika. Mogući dodatak vaga, kojom se omogućava istovremeno transportiranje i vaganje tereta.

Ručni električni viličar

Ručni električni viličari Logitrans ergonomsko su rješenje za manipulaciju paletama. Kapacitet uređaja je do 1.800 kg. Dostupne izvedbe Maxi i Mini.

Dvostruki paletar

Dvostruki paletar može transportirati dvije palete istovremeno. Malih je dimenzija te se može koristiti i u skučenim prostorima. Kapacitet podizanja iznosi do 1.800 kg na donjim vilicama, a do 800 kg na gornjim vilicama. Uređaj krasi jednostavna izvedba i upravljanje pomoću gumba na ručki.

Okretač za bačve

Obrtač bačva Logitrans koristi se za manipulaciju plastičnim i metalnim bačvama mase do 350 kg. Omogućava primanje, podizanje i rotaciju bačva promjera od 300 do 600 mm. Uređaj karakterizira električna propulzija, kao i primanje, podizanje i rotiranje bačva, uz opciju za ručno primanje i rotiranje bačva.

Okretač za kutije i sanduke

Manipualtor za kutije i sanduke primjenjiv je za kartonske kutije, plastične, metalne i druge sanduke mase do 1.000 kg.

Automatski slagači paleta

Automatizacija je jedan od ključnih faktora veće učinkovitosti. PALOMAT® automatizirani spremnik za odlaganje paleta povećava učinkovitost kod slaganja i skidanja paleta, te uklanja opasnosti od nepravilnog položaja tijela kod ručnog podizanja teških paleta.

PALOMAT® može postati standardni dio procesa, npr. u proizvodnji, skladištu, odjelu za pakiranje ili trgovinama – ukratko, svako mjesto unutar tvrtke gdje postoji potreba za slaganje i skidanje praznih paleta na razini tla.

Kao inovativni proizvođač naglašavamo neprekidan razvoj proizvoda. Budući da nastojimo ispuniti zahtjeve tržišta u vezi s ergonomijom, procesima zbrinjavanja otpada i kvalitetnim radnim okruženjem, najvažnija nam je sigurnost korištenja naših proizvoda.

Globalno, “zeleno” i ekološki prihvatljiva ulaganja zahtijevaju sve veću pažnju. Sada je prioritet za mnoge smanjiti i potpuno ukloniti razne vrste utjecaja na okoliš. Potpuno podržavamo ovaj koncept zaštite okoliša. Zbog toga se veći dio našeg asortimana 100% upravlja električnom energijom. Sve što vam treba je standardna 230 V utičnica i možete u trenu prebaciti na učinkovitije i korisnički prihvatljivije rukovanje paletama. To jednostavan koncept ““plug and play!”. PALOMAT® automatizirani spremnik za odlaganje paleta je danski proizvod koji se proizvodi u Danskoj od 1992.

PALOMAT® nosi oznaku CE, koja je vaše jamstvo za stroj koji je proizveden u skladu sa strogim zahtjevima sigurnosti, zdravlja i utjecaja na okoliš.