Vakuum manipulatori TAWI VacuEasylift

Vakuum manipulatori TAWI VacuEasylift koriste se za manipulaciju papirnatim, plastičnim, jutenim vrećama, kutijama, kanti, sanducima, rolama, folijama za pakiranje i sl.

Mobilni manipulatori TAWI Protema

Mobilni manipulatori TAWI Protema koriste se za manipulaciju raznolikim teretima.

Električni manipulatori TAWI ViperHoist

Električni manipulatori TAWI ViperHoist koriste se za manipuliranje kantama, rolama, sanducima, kutijama, bačvama, bocama i sl., mase do 120 kg. Brzina podizanja tereta kreće se od 0,75 m/s za lakše, do 0,35 m/s za teže terete.

Mobilni okretači za kutije i sanduke Logitrans

Mobilni manipulatori za sanduke i kutije Logitrans koriste se za zahvaćanje, prenašanje i rotiranje metalnih i plastičnih sanduka te kartonskih kutija mase do 1.000 kg. Mobilni manipulatori anuliraju potrebu za ručnim radom.

Sjeckalice (shredderi) za plastični otpad

Sjeckalice (shredderi) za plastični otpad koriste se za usitnjavanje raznog oblika PE, PP, PVC otpada, tj. za recikliranje otpadnog plastičnog materijala poput folija, profila, grumena, vlakana, vrpci i PET boca. Moguće fiksne i mobilne izvedbe šredera različitih kapaciteta, izlaznih veličina čestica do 10 mm.

Mlinovi za grubo i fino mljevenje Jehmlich

Mlinovi za grubo i fino mljevenje koriste se u prehrambenoj industriji za mljevenje grudastih i aglomeriranih oblika ulazne veličine do 280 mm, za fino mljevenje gipsa, šećera, začina, suhog povrća, kakaa, soli i sl. Mlinovi Rekord A – D su univerzalni mlinovi, motora snage od 7,5 do 160 kW. Kapaciteta od 200 do 5.000 kg / h. Uređaji u skladu GMP, CIP i ATEX. Mlinovi za fino mljevenje mogu se isporučiti kao samostalni uređaji ili integrirani u postojeću liniju zajedno s doziranje, pneumatskim transportom, pražnjenjem ili komorama.

Vibracijska sita Vibrowest

Vibracijska sita za separaciju krutih čestica, filtraciju ili prosijavanje. Moguće odvajanje čestica do 5 različitih veličina. Dostupne ATEX izvedbe. Centrifugalna sita koriste se za izdvajanje stranih čestica, eliminiranje gruda te konglomerata.

Mješalice AVA

Mješalice AVA koriste se u industriji plastike za procese miješanja, isušivanja te oblaganja plastičnih granula.

Sustavi za centralno podmazivanje Delimon

Sustavi za centralno podmazivanje ležajeva, lanaca i drugih elemenata strojeva.

Žičane trake Pelger

Žičane trake s visokom mehaničkom, kemijskom i temepraturnom otpornošću primjenjive su za temperature do 1.200 °C. Izvedbe od nehrđajućeg čelika, mesinga, aluminija i dr.

Transportne pumpe

Transportne pumpe poput zračno-membranskih, ekscentrično-vijčanih, centrifugalnih, peristaltičkih, vertikalnih za pretakanje iz bačvi te brojne druge za transport različitih medija.

Mobilni podizači paleta Logitrans

Ručna i električna podizna kolica omogućavaju podizanje i spuštanje paleta na operateru prihvatljivu visinu. Visina podizanja je za terete do 1.500 kg do 470 mm, dok je za terete do 1.000 kg do 800 mm.

Plastični spremnici WEBER

Okrugli i pravokutni plastični spremnici za širok raspon medija; od otpadnih voda do agresivnih kemikalija. Spremnici izrađeni od materijala poput PE, GRP, PVC, PP, PVDF-GRP, s ručnom, poluautomatskom i automatskom kontrolom crpnih i dozirnih stanica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *